2018

Standnr : 306/307

INTRATONE is een merk van de firma Cogelec, fabrikant van toegangscontrole- en intercomsystemen.

Intratone, de eenvoudige en universele draadloze oplossing via het telefoonnetwerk.

Met Intratone kunt u eenvoudig allerlei toegangspunten beveiligen (deuren, parkeergarages, verafgelegen deuren, voetgangershekken, (loop)poorten, slagbomen, enz. )

Hoe werkt het ?

1 -Een bezoeker neemt contact met mij op via de intercom. Mijn mobiele of vaste telefoon gaat over.

2 - Ik neem mijn mobiele of vaste telefoon op, of ik nu thuis of elders ben.

3 - Ik open de deur van het gebouw door een toets van mijn vaste of mobiele telefoon in te drukken (bijvoorbeeld toets *).

Flexibele oplossing

Wat een gemak om de deur van je flatgebouw zonder beperkingen te kunnen openen.Vanaf nu is het kinderspel om snel te zien wie er voor de deur staat, of u nu in uw luie stoel zit of op de markt staat.

De bewoner kan de oproep thuis, op het werk of elders beantwoorden (en de deur opendoen) zonder zich te hoeven verplaatsen. De bewoner gebruikt zijn of haar eigen telefoon. Als er niet wordt opgenomen, kan de oproep worden doorgestuurd naar een tweede telefoonnummer.

Zelfs als u afwezig bent, kunt u simuleren dat u in het appartement bent.

Intelligente activatie

​Het Intratone intercom systeem kan deuren,hekwerken and slagbomen openen door middle van de volgende manieren:


Intercom keypad: druk op de belknop of type in het huisnummer om de bewoners te bellen op hun eigen telefoon.

Mobiele telefoon: Bel naar de het Intratone intercom nummer vanaf een geregistreerd mobile nummer in het system en hang daarna op. Er komen geen belkosten in rekening. De deur gaat open doordat hij uw mobiele nummer herkent

Proximity kaarten of sleutels: Deze Sleutel/tags geeft u aan de bevoegde personen zodat zij geen code hoeven in te toetsen.

Afstandsbedieningen: Als er een HF ontvanger gebruikt word, kan de bevoegde gebruiker op locatie de deur ook openen doormiddel van een klik op de afstandsbediening.


Eenvoudig te beheren

Het updaten van de intercom gebeurt op afstand en in realtime, zodat u de deur niet meer uit hoeft, via de beveiligde beheerwebsite www.intratone.com.

Cloud management zorgt ervoor dat u het Intratone system in real time kunt beheren op afstand. Nieuwe telefoonnummers kunnen worden toegevoegd, verloren kaarten of sleutels kunnen direct worden verwijderd en direct een nieuwe sleutel kan worden in geprogrameerd. Ook kunt u een tijdelijke toegang geven aan uw bezoekers dmv een code

Snel te installeren :

Geen bedrading, geen werkzaamheden nodig in het appartement.

Gegarandeerd voordeliger

Het Intratone system is bedoeld om te besparen op uw investeringen omdat u geen hadsets meer nodig heeft om te kunnen communiceren met de bezoekers voor de deur. Als de intercom geïnstalleerd is kunnen alle updates en onderhoud van het systeem op afstand plaats vinden in real time via de beveiligde management site van Intratone. Ook is daar het voordeel dat u geen bedradingen hoeft te trekken of te vervangen wat ook weer in tijd scheelt.

Contact

Intratone
Zl de Maunit, 370 rue de Maunit
85290 Mortagne-sur-Sèvre
T:020 7883401
E:crobert@intratone.fr
W:Homepage