2018

Standnr : 512

Service to make you Smile

Een lift kan levenslang mee en hoort altijd te werken. Goed onderhoud en van tijd tot tijd vervangen van componenten is voldoende. Dat is goed voor uw portemonnee én goed voor een duurzame wereld.

SkyLift is thuis in alle merken liften en heeft van veel merken onderdelen op voorraad. Omdat wij vinden dat een lift nooit stil mag staan is onze servicedienst altijd in de buurt en 24/7 paraat. Voor zowel nieuwe als oude liften kunt u altijd op ons rekenen.

Wij bieden duurzame maatwerk oplossingen als uw lift toe is aan grootschalig planmatig onderhoud. Ons motto is: Behoudt het goede en verbeter het noodzakelijke. Met onze oplossingen investeert u alleen als het écht bijdraagt of nodig is! Onze gratis meerjarenbegroting helpt u bij het budgetteren en voorkomt onaangename verrassingen.

Wilt u zich eens breder oriënteren of staat u voor een investering? Een advies over uw lift kost u niets en geef extra inzicht in de mogelijkheden die u heeft. Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs. Ook ’s avonds.

Service to make you smile

Bij SkyLift gaan snelle service, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vanzelfsprekend hand in hand. Dat noemen wij ‘service to make you smile’. Lees op deze site meer over onze geschiedenis, visie en diensten of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Contact

SkyLift
Albert Plesmanstraat 24
3772 MN Barneveld
T:0342425500
E:mdi@skylift.nl
W:Homepage