2018

Standnr : 348

Orona “Samen bereiken we meer”

Orona is de onbetwiste marktleider in de Spaanse markt van liften en een van de grootste 10 liftleveranciers ter wereld. Orona onderscheid zich door als enige liftleverancier het Eco-design certificaat te voeren. In 99 landen wereldwijd levert Orona zijn diensten en producten. Deze worden geleverd vanuit vestigingen in onder andere: Spanje, Portugal, Brazilië, België en Nederland.

Orona staat voor:
- 50 jaar ervaring in sector;
- Gevestigd in meer dan 30 landen;
- 4.000 specialisten wereldwijd;
- 1 op de 10 nieuwe liften is een Orona lift;
- In 99 landen actief aanwezig;
- 180.000 liften met Orona techniek;
- Nummer 1 in liftproductiecapaciteit in Europa.

Onze waardes:
Betrokkenheid: Onderhouden en ontwikkelen van hechte (lange termijn) relaties. Door middel van het herkennen en inspelen op de behoeftes van onze klanten en afnemers door een gedegen samenwerking.
Betrouwbaarheid: Onze resultaten zijn onze beste aanbeveling. Gemaakte beloftes worden door onze gemotiveerde specialisten nagekomen, waardoor op een gezonde manier een lange termijn relatie kan worden aangegaan.
Flexibiliteit: Orona heeft een transparante organisatiestructuur met korte lijnen, zodat snel en accuraat gereageerd kan worden.

Focus:
Orona richt zich op het design, de productie, marketing, installatie, onderhoud, reparaties en modernisering van liften, roltrappen, rolpaden, hefplateau’s en platformen. Een team van meer dan 4000 specialisten staat wereldwijd 24/7 voor u ter beschikking.

Eco-Design – ISO 14006
Orona is een dynamische, wereldwijd geïntegreerde onderneming die zich voortdurend inzet voor maatschappelijke vooruitgang, duurzaamheid en energiezuinigheid. Daarnaast worden er nieuwe schone innovaties toegepast zoals Led-verlichting, energieterugvoer naar het net en intelligente positioneringstoepassingen.

IdEO (Spanje)
Orona investeert 1,7% van haar omzet aan R&D, welke gevestigd is op de universiteit campus in IdEO, in het EIC (Elevator Innovation Center). Naast dit park zit een universiteit met een compleet Technologisch park.

Dit concept van ondernemen maakt Orona wereldwijd uniek in zijn soort en bewijst onze aanpak: “Samen bereiken we meer”. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.orona.nl.

Contact

Orona Nederland
Curieweg 17
2408 BZ Alphen aan den Rijn
T:0172446116
E:info@orona.nl
W:Homepage