2018

Standnr : 149

Wie is vastgoedstyliste Annemarie in’t Hout?
Een commercieel talent met een passie voor styling

“Als vastgoedstylist ben ik bezig met wat ik leuk vind”

Ik ben ondernemend, creatief, enthousiast en gedreven met een enorme passie voor interieur. Met een werk verleden in de financiële sector ben ik na mijn opleiding voor Binnenhuisarchitect/Stylist en Verkoopstylist mijn eigen bedrijf Anne Styling gestart.

Wat doet een verkoop- vastgoedstylist?
Ik krijg regelmatig de vraag wat ik als verkoop- / vastgoedstylist eigenlijk doe. In de basis benadruk ik de positieve punten van uw woning waardoor deze zich onderscheidt binnen het grote woningaanbod. Verkoop- / vastgoedstyling maakt dat uw woning er tussenuit springt in de etalage van de makelaar of op internet. Een goed gestyled huis is meer dan een foto van een opgeruimde kamer en maakt dat potentiële kopers zich thuis voelen in uw woning.

Wat doet een interieurstylist?
Interieurstyling kunt u zo gek maken als u zelf wil. Het is mogelijk om Anne Styling enkel één ruimte of uw hele woning te laten stylen. Ook hier voor geldt dat het kostenplaatje afhankelijk is van uw wensen en uiteraard uw budget. Een goede interieurstylist zoekt de balans tussen stylen en maakt optimaal gebruik van licht en de ruimtes en zorgt er voor dat uw huis ook echt voelt als een plek waar u zich fijn voelt.

Annemarie
Annemarie in 't Hout, de drijvende kracht achter Anne Styling is bijzonder creatief. Haar stijl onderscheidt zich door de mix van stylen, kleuren en materialen.

Contact

Anne Styling


T:06 41 76 44 08
E:
W:Homepage